Tricot stoffen

Tricot is een gebreide stof die vaak word mee gebreid met elastische garen zoals elastaan. Hierdoor blijft de tricot stof altijd netjes in model tijdens het gedragen, of na het wassen. Jersey is een comfortabele stof om te dragen omdat deze altijd lekker mee-rekt & niet irriteert aan de huid, wat deze stof ook erg geschikt maakt voor kinderen en baby's! 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 151-200 van 445

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Tricot stoffen

Ben jij op zoek naar een rekbare stof voor het realiseren van kledingstukken? En wil je daarnaast niet te veel geld uitgeven? Dan zit je als creatieveling zeker goed bij Stoffensale. Onze tricot stoffen lenen zich namelijk perfect voor het maken van kleding en zijn daarnaast zeer scherp geprijsd. Via onze webshop kun je eenvoudig ons aanbod tricot stoffen met elkaar vergelijken, waarna het plaatsen van een bestelling zo geregeld is.

Wat zijn tricot stoffen?

De tricot stoffen van Stoffensale beschikken over bijzondere eigenschappen. Zo leent deze stof zich uitermate goed voor het creëren van diverse kledingstukken voor jong en oud.

Tricot is namelijk een gebreide stof, en vaak wordt elastisch garen zoals elastaan meegebreid. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat tricot stoffen tijdens het dragen en wassen netjes in model blijven. Het is van nature een sterke stof die erg makkelijk te onderhouden is. Daarnaast leent deze stof zich erg goed voor het realiseren van kledingstoffen. Tricot rekt altijd lekker mee en zal de huid daarnaast niet irriteren. Zo is het zeker aan te raden om tricot stoffen te gebruiken bij het maken van kleding voor baby’s en kinderen.

Stoffensale: voor tricot stoffen

Voor tricot stoffen zit je zeker goed bij Stoffensale. Onze Nederlandse webshop maakt het namelijk mogelijk om tricot stoffen voor een zeer lage prijs aan te schaffen. Daarnaast profiteer je als klant van nog meer voordelige services. Wij zetten ze graag voor je op een rij:

●        Onze webshop beschikt over een ruim assortiment tricot stoffen. Van blauw tot roze en van wit tot bruin. Kies je voor een effen kleur of laat jij je verrassen door onze geweldige printjes? Waar je ook naar op zoek bent: bij Stoffensale heb je een ruime keuze uit verschillende tricot stoffen.

●        Het bestellen van tricot stoffen is zeer eenvoudig via de webshop van Stoffensale. Zo ben je slechts enkele klikken verwijderd van een succesvolle bestelling. Haal je direct een voorraad tricot stoffen in huis? Bestellingen boven de vijftig euro worden binnen Nederland en Duitsland kosteloos verzonden door ons.

●        Bij Stoffensale zal je kennismaken met een ruim aanbod tricot stoffen van een goede kwaliteit. Wist je namelijk dat jouw gekozen tricot OEKO-TEX gecertificeerd is en dus vrij is van schadelijke stoffen?

Tricot stoffen voor een lage prijs

Je hoeft echt niet veel geld uit te geven om over tricot stoffen van een goede kwaliteit te kunnen beschikken. Bij Stoffensale voorzien wij onze klanten namelijk van handige tips om geld te besparen op hun bestellingen.

Zo zal je bij ons kennis kunnen maken met een ruim aanbod stof-coupons. Zodra de tricot stoffen ons magazijn binnenkomen, worden ze direct op maat gemaakt en gevouwen. En aangezien wij groot inkopen, zijn onze tricot stoffen sowieso al erg scherp geprijsd. Echter is het mogelijk om nóg meer geld te besparen via onze webshop. Denk dan aan voordelige weekaanbiedingen met prachtige tricot stoffen en diverse restpakketten.

Tricot stoffen bestellen

Wil jij ook beschikken over de meest prachtige tricot stoffen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Stoffensale. Wij bieden onze klanten een breed assortiment tricot stoffen aan, waarbij zij profiteren van een goede kwaliteit en een lage prijs.

Het bestellen van een tricot stof is zeer eenvoudig via onze webshop. Daarnaast wordt jouw bestelling altijd vlug verzonden, mits deze op werkdagen voor 12:00 wordt besteld, en binnen Nederland en Duitsland ook nog eens zonder verzendkosten, als de waarde van je bestelling boven de vijftig euro is. Voor vragen of twijfels kun je met ons in contact komen: bel naar +31 53 852 9262 of stuur een mail naar info@stoffensale.nl.

Copyright © 2022 Knol handelsonderneming V.O.F./Stoffensale